Virksomhedsindslag

Pause indslag

Energizer, aktiv pause, brainbreak – kært barn har mange navne, der alle dækker over et pusterum af kortere varighed, der får alle i rummet fysisk aktiveret. At gøre noget aktivt er dét, som kroppen skriger på, efter mange timer i stilstand. Bevægelse i form af stræk, dans, åndedrætsøvelser eller leg virker meget mere effektivt end den 3-4. kop kaffe! Kreativiteten får plads og et godt grin styrker fællesskabet.
Et indslag vil altid blive skræddersyet, så det passer ind i dagens sammenhæng. Jeg fremsender gerne priseksempler og inspirationscases fra Danseglads mange afviklede pauseindslag.
Send mig et par stikord om dit event, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

Workshop/Teambuilding aktiviteter

Her arbejder vi i den kropslige dimension af et tema. Dette indslag egner sig godt til personaledagen eller en kursusdag, som en del af teambuilding aktiviteter. Et eksempel kunne være at se på gennemslagskraft og tydelighed. Kropssproget taler meget højere end ord. Vi visker de sædvanlige mønstre ud og ser på hvordan bevægelse til musik kan give mere mod, autencitet og grounding i vores kontakt med hinanden. Der bruges god tid på forberedelsen, evt i samråd med dagens øvrige oplægsholdere, så vi spinder en klar rød tråd gennem dagen.
Jeg fremsender gerne priseksempler og inspirationscases fra Danseglads mange afviklede indslag.
Send mig et par stikord om dit event, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

Underholdning til firmafesten

Fester med dans er de bedste fester!
Om det er underholdning til julefrokost, sommerfesten eller en anden af virksomhedens fejringer.
Et danseindslag kan fint ligge som en icebreaker før en middag, så alle går til bords i højt humør. Vi kan endda danse en bordplan!
Den kan også ligge i små indslag mellem retterne, måske har I lyst til a ryste posen så alle får nye borddamer/herrer undervejs.
Og endelig kan et danseindslag fungere som overgang mellem bord og dansegulv, efter desserten.
Der undervises i “festdans” til musik alle kan synge med på og uden partner, medmindre andet ønskes.
Der er også mulighed for temadans baseret på årtier : fx 20er Charleston, 50 Rockabilly eller 70er Disco.
Danseglad.dk /v. Signe Frydenlund
CVR nr 31525136
info@danseglad.dk
Paradisæblevej 62
2500 Valby
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram