Gertrud Baun

Alzheimerforeningen
“Verden derude bør simpelthen vide, at hvis nogen trænger til at få festen, hverdagen, personalemødet eller temadagen pimpet lidt op, så skal de uden tøven sikre sig minimum 30 minutter i selskab med Signe ’Danseglad’ Frydenlund. For Signe er den vildeste hybrid mellem dansedronning og støttepædagog – hun gør det dér ved folk. Brandvarme anbefalinger gives hermed videre.”

Allan Bresson

Seniorkonsulent, Kost & Ernæringsforbundet
“En højtaler, lidt stråhåtte, og meget mere skulle der vist ikke til. Efter middagen på sidste kursusdag blev deltagerne lukket ind i et ryddet plenumrum med Signe Frydenlund fra danseglad.dk en tre kvarters tid…. Og ud kom de boblende og dansende efterfølgende. Resten af aftenen var en fest i totalt afslappet og sammentømret stemning – og deltagerne fik straks oprettet en fælles facebook-gruppe, så de kunne dele det fantastiske gruppebillede fra seancen.”

Gitte Olsen

SCM/Customer Service Coordinator B Braun Medical A/S
“Der var kun glade miner at se fra mig selv og kollegaerne, det var herligt at se hvordan folk var på ´slap line´. Resten af dagen havde man en god fornemmelse i kroppen, og hovedet var klart tænkende. Tak Signe – du er dygtig til det med bevægelse!”

Egill Omarsson

Divisionschef, B. Braun Medical
“ Vi havde booket Signe til et formiddags arrangement, vi var 35 mennesker og havde en lidt tung dag med lange møder. Signe fik os op af stolen og formåede at få alle med på en aktiv pause med dans, super stemning og smil på læben… TAK -det kan helt klart anbefales!

Lene Sønderup Olesen

Akademisk medarbejder, Sundhedsstyrelsen
“Tak til danseglad med Signe Frydenlund for at levere en fantastisk oplevelse til vores julefrokost. Der blev danset igennem med store smil på læben, hvilket i høj grad skyldtes den gode undervisning, hvor alle kunne være med. Jeg kan klart anbefale Signe som festligt indslag til firmaarrangementer!”

Lennart Ginman

Bassist, komponist og musikproducer
“Tusinde tak for dit store overblik og godt at se at du udvikler ambitionerne omkring dansens rolle og funktion og ikke blot dens teknik”

Jytte Abildstrøm

Skuespiller og teaterleder
“Unge såvel som gamle skylder sig selv den glæde at møde danselysten igen – gør det og glæd jer til at møde Signe, som stråler for os alle, både mens undervisning foregår og bagefter når hun er gået hjem”

Anette Kjeldgaard Nielsen

HR konsulent, Socialforvaltningen, Københavns Kommune
“Vi var meget begejstrede for din undervisning, selvom flere var skeptiske fra start, var det super sjovt for alle”

Jeppe Bøgh Andersen

Strategi & Udvikling, Gentofte Kommune
“Mange tak for en undervisning. Der var stor tilfredshed og glæde. Vi var alle behørigt imponerede over dig og din energi.”


Rune Eklund Meidell

Ugebladet Mandag Morgen
“Tak for en rigtig fin danseintroduktion og nogle brugbare trin. Seancen var absolut et af aftenens højdepunkter”


Danseglad.dk /v. Signe Frydenlund
CVR nr 31525136
info@danseglad.dk
Paradisæblevej 62
2500 Valby
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram