Pause indslag

Energizer, aktiv pause, brainbreak – kært barn har mange navne, der alle dækker over et pusterum af kortere varighed, der får alle i rummet fysisk aktiveret. At gøre noget aktivt er dét, som kroppen skriger på, efter mange timer i stilstand. Bevægelse i form af stræk, dans, åndedrætsøvelser eller leg virker meget mere effektivt end den 3-4. kop kaffe! Kreativiteten får plads og et godt grin styrker fællesskabet.

Corona edition #1 : med Silent Disco høretelefoner føres alle mødedeltagerne udendørs på en hylesjov “dancewalk” rundt om bygningen – og imens kan lokalet luftes ud, som restriktionerne foreskriver det. Pausen tager 15-20 minutter og kan gentages i forskellige versioner i løbet af dagen (så hver deltager beholder sit eget sæt høretelefoner) 

Corona edition #2 : Online/hybrid indslag. En eller flere humørløftende bevægelsespauser, med live eller forudoptaget undervisning, der giver den computerkrøllede krop hvad den trænger til. Velegnet til webinardage.

Et indslag vil altid blive skræddersyet så det passer ind i dagens sammenhæng. Vi fremsender gerne priseksempler og inspirationscases fra Danseglads mange afviklede pauseindslag.

Send os et par stikord om dit event, så vender vi hurtigt tilbage til dig. 

Workshop/Teambuilding aktiviteter

Her arbejder vi i den kropslige dimension af et tema. Dette indslag egner sig godt til personaledagen eller en kursusdag, som en del af teambuilding aktiviteter. Et eksempel kunne være at se på gennemslagskraft og tydelighed. Kropssporget taler meget højere end ord. Vi hvisker de sædvanlige mønstre ud og ser på hvordan bevægelse til musik kan give mere mod, autencitet og grounding i vores kontakt med hinanden. Der bruges god tid på forberedelsen, evt i samråd med dagens øvrige oplægsholdere, så vi spinder en klar rød tråd gennem dagen.

Vi fremsender gerne priseksempler og inspirationscases fra Danseglads mange afviklede indslag.

Send os et par stikord om dit event, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Underholdning til julefrokost/firmafest

Fester med dans er de bedste fester!
Om det er underholdning til julefrokost eller en anden firmafest.

Danseglad har udviklet helt nye måde at intergere god musik og dans til festen, uden at Corona spænder ben for aktiviteterne. 

Fri dans sent på aftenen er ikke den bedste idé desværre og derfor har vi udarbejdet et inspirationsark med en masse konkrete forslag til hvordan I alligevel kan få dans sneget ind til julefrokosten eller personaledagen.

Send os et par stikord om jeres fest”udfordring” (meget gerne med info om hvor mange I og jeres lokalefaciliteter) så sender vi jer fluks vores bedste bud på en løsning. Lad ikke Corona stoppe danseglæden!