Jeg hedder Signe Frydenlund og har drevet virksomheden Danseglad.dk siden 2008

Jeg er uddannet Bevægelsespædagog og sidenhen Groove facilitator. Mit speciale er at bringe danseglæden frem i hvem som helst!

Jeg sætter en ære i at levere underholdende, gennemtænkte og knivskarpe danseindslag til firmaer, private, skoler og i en masse forskellige kulturelle sammenhænge.

Jeg har danset hele mit liv og med min bevægelsespædagogiske baggrund er du i trygge og kompetente hænder på dansegulvet. Jeg er uddannet i anatomi, fysiologi, skadeforebyggelse, ergonomi og arbejdsteknik, ligesom jeg er skolet i kommunikation, gruppedynamikker, læringstile og formidlingsteori. Udover dans underviser jeg også i gymnastik, motion- og styrketræning samt afspænding og mindfulness.

Min undervisning er mobil, dvs jeg rykker ud hvor der er brug for dansen.

Jeg faciliterer primært Groove dansegulve fordi det skaber en kontrast til den præstationsorienterede, sammenligningsbaserede samtid, vi lever i. På et groovegulv bliver du ikke udfordret i at komme til at ligne din underviser, du bliver udfordret til at turde ligne DIG. 

De værdier tager jeg også med mig når jeg underviser i dansestilarter som skal mestres. Det vigtigste er at skabe et trygt og gerne lattermildt dansegulv, så alle føler sig velkomne på gulvet. Med denne tilgang kaster vi os ud i genrer som fx Swingdans eller Disco – den røde tråd er danseglæden og det er altid dén der er i højsædet, fremfor om alle deltagere død og pine træder de perfekte trin.

Min stil er uhøjtidelig og veloplagt og jeg tuner mig lynhurtigt ind på en gruppe. Og så er jeg opfinder-typen, hvilket betyder at jeg altid skræddersyer og tilpasser min undervisning – både i forberedelsen og undervejs på gulvet. Ikke to danseoplevelser er ens. Men de er ALTID sjove, vedkommende og mindeværdige!

 

Stay where you are! Vi kommer ud til jer

Hos Danseglad er vi altid på farten. Vi rykker ud hvor der er brug for dansen og kan dermed sprede danseglæden meget længere ud geografisk. Er der brug for et dansestudie er der masser af muligheder for at booke et sted til lejligheden. 

Det er iøvrigt superfedt at danse under åben himmel, ja selv i regnvejr kan dans blive en fortryllende oplevelse! Dans på stranden. Tagterassen. På udflugten.  Vi har lydudstyret hvad enten der skal spilles op med Soundboks eller om vi skal afvikle arrangementet Silent, dvs med trådløse høretelefoner. Læs mere om mulighederne i vores forskellige workshop typer herunder