Energizer

En energizer er et pusterum af kortere varighed, der får alle i rummet aktiveret. At gøre noget fysisk er dét, som kroppen skriger på, efter mange timer i stilstand. Bevægelse i form af stræk, dans, åndedrætsøvelser eller leg virker meget mere opkvikkende end den 3. kop kaffe. Blodet iltes, kreativiteten får plads og et godt grin styrker følelsen af fællesskabet.

Workshop

Her arbejder vi i den kropslige dimension af et tema. Dette indslag egner sig godt til personaledagen eller en kursusdag. Et eksempel kunne være at se på gennemslagskraft og tydelighed. Vi visker de sædvanlige mønstre ud og ser på dans kan give mere mod, autencitet og grounding i vores kontakt med hinanden. Der bruges god tid på forberedelsen, evt i samråd med dagens øvrige oplægsholdere, så vi spinder en klar rød tråd gennem dagen.

Fest

Vil I have en dansefest? Jeres dj eller band vil takke jer for en kickstarter session, som er både humoristisk og inkluderende. På den måde tør alle komme med ud på gulvet. Et sådan indslag sætter stemningen for resten af aftenen og bygger en naturlig bro mellem en middag og det efterfølgende program.