Energizer

En energizer er et pusterum af kortere varighed, der får alle i rummet aktiveret. At gøre noget fysisk er dét, som kroppen skriger på, efter mange timer i stilstand. Bevægelse i form af stræk, dans, åndedrætsøvelser eller leg virker meget mere opkvikkende end den 3. kop kaffe. Blodet iltes, kreativiteten får plads og et godt grin styrker følelsen af fællesskabet.

En anden version af et kort indslag er en icebreaker, som typisk indleder dagen, mødet, festen … som et godt fællesskabende afsæt for det følgende program.

(Priseksempler er på vej!)

Workshop

Her arbejder vi i den kropslige dimension af et tema. Dette indslag egner sig godt til personaledagen eller en kursusdag. Et eksempel kunne være at se på gennemslagskraft og tydelighed. Vi visker de sædvanlige mønstre ud og ser på dans kan give mere mod, autencitet og grounding i vores kontakt med hinanden. Der bruges god tid på forberedelsen, evt i samråd med dagens øvrige oplægsholdere, så vi spinder en klar rød tråd gennem dagen.

(Priseksempler er på vej!)

Fest

Vil I have en dansefest? Jeres dj eller band vil takke jer for en kickstartersession, som er både humoristisk og inkluderende. På den måde tør alle komme med og af stolen og ud på gulvet. Et sådan indslag sætter stemningen for resten af aftenen og bygger en naturlig bro mellem middagen og det festlige dansegulv. Skal I booke julefrokost på en fredag, så husk at sende forespørgslen i god tid! (august/september)

(Priseksempler er på vej!)