Polterabend

Polterabend for piger

Leder I efter en fysisk aktivitet, der spreder godt humør og fællesskab? Læg et danseindslag ind i polterabendprogrammet
Vi danser en time med et kvarters margin før og efter. Vi tilstræber at booke et dansestudie på et sted og tidspunkt som kan passe ind i jeres øvrige program. Det er også en mulighed at danse på et stort stuegulv – eller hvad med, I dare you…i midterrabatten på H.C Andersens Boulevard?

I kan vælge mellem to forskellige genrer:

GROOVE
Denne nye amerikanske danseform er blevet vildt populær for sin enkelthed, der gør at ALLE kan danse med uanset danseegenskaber. I kommer på en musikalsk rejse gennem en masse fede genrer som funk, soul, hiphop, latin, reggae, swing og hits i kan skråle med på – og det giver sved på panden! Vi slutter af med en behagelig afspænding, hvis det ønskes.

Det der kendetegner Groove er at vi leger og søger derhen hvor dansen føles ægte og let, ligesom når du har en rigtig fed danseaften og slet ikke kan forlade dansegulvet. Der er ingen kompliceret koreografi at koncentrere sig om, men gruppen bliver guidet i de gentagede bevægelser vejen, så alle hele tiden ved hvad de skal. Groove er den “sikre vinder” til en polterabend, fordi dansegulvet både er for hende, der bare vil tulle lidt rundt ude i siden og hende, der er klar til at fyre den MAX af. Som regel findes begge typer i en broget venindeflok.

1920er Charleston
Vi hygger os med sjove 1920’er Charleston trin, fælles og i små gruppe’opgaver’, der ryster flokken sammen på tværs og afsluttes med en fin lille stumfilms inspireret dansesekvens (evt med brudesolo), der kan filmes og gemmes, som minde om dagen. Der kræves ingen forkundskaber og dansen kan udføres på strømpesokker/flade sko. Der grines meget undervejs og trinnene er enkle og uhøjtidelige, så alle kan følge med!
Medbring fryns, bling, fjer og bobler efter temperement – og få sved på panden med denne skøre skønne retrodans.

Brudevals
Ro på! Alle kan lære at danse brudevals! Book en eller flere privatlektioner, hvor pædagogik og nydelsen i at danse sammen som par er i højsædet. Vi tilpasser niveauet til hvert enkelt par, så I ikke behøver at være nervøse for dette dejlige øjeblik på den store dag.

Bryllupssjov
Et danseindslag til brylluppet enten som icebreaker aktivitet til receptionen eller dansegulvsopvarmning efter middagen løfter stemningen og skaber skøn kontakt mellem gæsterne. Vælg mellem Swingdans (med eller uden partner) eller bland genrerne med Groove konceptet.

Kontakt mig

  • 28580258

Nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Gå ikke glip af info om gratis prøvetimer, sjove danseevents og konkurrencer!

Luk menu