Aktivt pauseindslag

Skarpe medarbejdere?

Aktiv pause, energizer, powerbreak…. kært barn har mange navne. Uanset hvor kompetent en medarbejder er, er der en grænse for hvor længe koncentrationen holder – især hvis kroppen er i stilstand.

Med det helt rigtige musikvalg, lige dele knowhow og humor kan en tung energi på eksempelvis en videnstung konference eller et langt bestyrelsesmøde vendes til fornyet fokus og tilstedeværelse blandt de deltagende. At gøre noget fysisk er ofte dét som kroppen skriger på efter mange timer i stilstand. Bevægelse i form af dans, stræk, åndedrætsøvelser eller leg virker meget mere effektivt end den 3. kop kaffe. Forbindelsen genskabes i gruppen, kreativiteten får plads og et godt grin forløser og styrker følelsen af fællesskab.

Indslaget skræddersyes altid til hvert arrangement og kan variere fra 10 – 60 minutter. Genrerne kan blandes eller der kan vælges én stilart. Vi underviser på et niveau så både de generte og dansemusene får en god oplevelse. Det har vi 15 års erfaring med. Skriv uforpligtende og fortæl os om dit næste arrangement. 

Kontakt mig

  • 28580258

Nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Gå ikke glip af info om gratis prøvetimer, sjove danseevents og konkurrencer!

Luk menu