Bag roret i eventvirksomheden Danseglad, står Signe Frydenlund der sammen med en masse sjove legekammerater har drevet Danseglad siden 2008. 

Signe Frydenlund er uddannet Bevægelsespædagog og Groove facilitator. Hendes speciale er at bringe danseglæden frem i en hvilken som helst gruppe af mennesker. En særlig kompetence er at ramme plet, når flokken består af deltagere med meget forskellige forudsætninger.

Hun sætter en ære i at levere underholdende, gennemtænkte og knivskarpe danseindslag til firmaer, private, skoler og i en masse forskellige kulturelle sammenhænge.

Signe har danset hele sit liv og med sin bevægelsespædagogiske baggrund er du i trygge og kompetente hænder på dansegulvet. Hun er uddannet i anatomi, fysiologi, skadeforebyggelse, ergonomi og arbejdsteknik, ligesom hun er skolet i kommunikation, gruppedynamikker, læringstile og formidlingsteori. Hun har desuden en uddannelse som Serviceøkonom i ryggen hvilket sikrer indblik i virksomheders strukturer, servicedesign, adfærdsnudging mm.

Udover dans underviser hun i gymnastik, motion- og styrketræning samt afspænding og (natur)mindfulness.

Hendes undervisning er mobil, dvs hun rykker ud hvor der, hvor er brug for dansen.

På Signes dansegulv skabes en kontrast til den præstationsorienterede, sammenligningsbaserede samtid, vi lever i. Du vil ikke blive udfordret i at komme til at ligne din underviser – du bliver udfordret til at turde ligne DIG.

Det vigtigste for Signe er at skabe et trygt og gerne lattermildt dansegulv, så alle føler sig velkomne på gulvet. Med denne tilgang kaster vi os ud i genrer som fx Swingdans eller Disco – den røde tråd er danseglæden og det er altid dén der er i højsædet, fremfor om alle deltagere død og pine træder de perfekte trin.

Signes stil er uhøjtidelig og veloplagt og hun tuner sig lynhurtigt ind på en gruppe. Og så er hun opfinder-typen, hvilket betyder at hun altid skræddersyer og tilpasser sin undervisning – både i forberedelsen og undervejs på gulvet. Ikke to danseoplevelser er ens. Men de er ALTID sjove, vedkommende og mindeværdige!

 

 

Bliv hvor I er! Vi kommer ud til jer

Hos Danseglad er vi altid på farten. Vi rykker ud, hvor der er brug for dansen og kan dermed sprede danseglæden meget længere ud geografisk end fra et dansestudie med fast adresse. Er der brug for et dansestudie er der masser af muligheder for at booke et sted til lejligheden på en beliggenhed, der passer med dagens øvrige program.

Dans udendørs

Det er iøvrigt superfedt at danse under åben himmel, ja selv i regnvejr kan dans blive en fortryllende oplevelse! Dans på stranden. Tagterassen. På udflugten.  Vi har lydudstyret hvad enten der skal spilles op med Soundboks eller om vi skal afvikle arrangementet Silent, dvs med trådløse høretelefoner. Læs mere om mulighederne i vores forskellige workshop typer herunder