BabyGroove

Afspil video

BabyGroove

BabyGroove er en specialudgave af dansemetoden Groove, men tilpasset nybagte forældre, der vil danse med deres baby i en vikle eller bæresele. Groove er en fantastisk og super enkel måde at nyde dig selv og din baby på og foregår til lækker musik i alle genrer. Du får lov at være præcis som du er og dansen kræver INGEN forudsætninger ud over lysten til at være med. 

Du kan tilmelde dig i højre side, hvis du er på computer, og nederst på siden hvis du er på mobilen.

Steder : 

Valby :  fredage kl 12.30-13.30 Zone2 2. sal i Valby Kulturhus

Næste hold starter  21.2 og slutter 17.4 2020 (vi springer langfredag over)

Spørgsmål og svar

Næste hold starter  21.2 og slutter 17.4 2020 (vi springer langfredag over) 

Du har mulighed for at betale to rater med en måneds mellemrum, dvs 2 x 300 kr.

Du kan allerede danse med en 4-6 uger gammel baby, som med stor sandsynlighed blot vil lægge sig til at sove og få oplevelsen af at være tilbage i din mave. Groove giver plads til at du som mor danser med respekt for din egen krop, grænser og fysisk formåen. Du vil blive mindet om at lytte til din krop af din facilitator hver gang.
At danse er en blid måde at genfinde sin krop efter så stor en påvirkning, som en gravidtet er, så mærk efter om du har lysten til at bevæge dig, når du hører musik? For så er du klar.

Efterhånden som børnene bliver større vil de være mere vågne og aktive. Når de bliver så mobile at de hellere selv vil ned på gulvet og “danse”, så er de for store til BabyGroove.

Der bliver med jævne mellemrum afholdt prøvetimer, nogle gange på holdene og andre gange i andre regier, fx Børneloppen.
Disse annonceres i facebookgruppen BabyGroove – Dans med din baby samt nyhedsbrevet som du kan tilmelde dig her på siden.

 

 

Nej da! Alle former for bæreredskaber er velkomne. Din baby skal bare sidde ergonomisk korrekt, og det skal jeg nok hjælpe dig med 🙂 Bæreseler er altså ligeså velkomne som vikler.

Ja det kan du. Du skal bare booke dig ind som du plejer i perioden mellem 21.2 – 17.4 2020. Du er som altid også velkommen til at tage en gæst eller flere med på dit klippekort (book  da flere pladser)

TILMELDING

Næste holdstart er 21.2.2020

8 fredage (vi springer langfredag over) Sidste gang er 17.4 2020

Tid kl 12.30 – 13.30 + hyggetid

Mød op kl 12.00

Sted Valby Kulturhus,, 2. sal Toftegårdsplads i Valby. Mange buslinier lige til døren og 5 min. gang fra Valby St.

Pris 600 kr for 8 gange

Tilmeld dig lige her 

(Mobile Pay eller Dankort)

Du får en kvittering på mail, med alle de praktiske informationer (hvad du skal medbringe osv)

Spørgsmål ? Skriv til info@danseglad.dks mail

 

En mor beskriver det sådan her:

“Kære Signe. Dine timer er som Disneysjov for voksne. Dét på ugen man simpelthen ikke vil undvære! Det giver glæde og energi. Og oveni alt det, så er det ikke et valg mellem morens lyst og barnets behov, men tilgodeser begge på allerfineste vis. Tak for den aller bedste barselsdans” Sofie, mor til Georg.

Nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Gå ikke glip af info om gratis prøvetimer, sjove danseevents og konkurrencer!

Luk menu