BabyGroove

Afspil video

BabyGroove

BabyGroove er en specialudgave af dansemetoden Groove, men tilpasset nybagte forældre, der vil danse med deres baby i en vikle eller bæresele. Groove er en fantastisk og super enkel måde at nyde dig selv og din baby på og foregår til lækker musik i alle genrer. Du får lov at være præcis som du er og dansen kræver INGEN forudsætninger ud over lysten til at være med. 

Du kan tilmelde dig i højre side, hvis du er på computer, og nederst på siden hvis du er på mobilen.

Steder : 

Vesterbro : onsdage kl 12.00 – 13.00 Helgasalen, Vestrbro Kulturhus

Valby :  fredage kl 12.00-13.00 Zone2 2. sal i Valby Kulturhus

Når du køber et klippekort så vil du modtage alle de praktiske informationer i din kvitteringsmail, herunder et afbookingslink der er aktivt helt op til 24 timer inden holdstart

Spørgsmål og svar

Holdene har ingen faste perioder, så du kan starte når som helst. Du vil ikke komme “bagud” i forhold til de andre deltagere, hvis du har brug for en pause i en periode. 

Du har mulighed for at betale to rater med en måneds mellemrum, dvs 2 x 300 kr.

Du kan allerede danse med en 4-6 uger gammel baby, som med stor sandsynlighed blot vil lægge sig til at sove og få oplevelsen af at være tilbage i din mave. Groove giver plads til at du som mor danser med respekt for din egen krop, grænser og fysisk formåen. Du vil blive mindet om at lytte til din krop af din facilitator hver gang.
At danse er en blid måde at genfinde sin krop efter så stor en påvirkning, som en gravidtet er, så mærk efter om du har lysten til at bevæge dig, når du hører musik? For så er du klar.

Efterhånden som børnene bliver større vil de være mere vågne og aktive. Når de bliver så mobile at de hellere selv vil ned på gulvet og “danse”, så er de for store til BabyGroove.

Der bliver med jævne mellemrum afholdt prøvetimer, nogle gange på holdene og andre gange i andre regier, fx Børneloppen.
Disse annonceres i facebookgruppen BabyGroove – Dans med din baby samt nyhedsbrevet som du kan tilmelde dig her på siden.

 

 

Nej da! Alle former for bæreredskaber er velkomne. Din baby skal bare sidde ergonomisk korrekt, og det skal jeg nok hjælpe dig med 🙂 Bæreseler er altså ligeså velkomne som vikler.

TILMELDING

 

Du får fri adgang til alle babygroovehold (der er flere hold på vej i det nye år) med et klippekort på 8 klip. Du kan starte når du vil og komme fast hver uge eller bare når det passer dig og baby. Klippekortet må du dele med hvem du vil. En mødregruppe på 4 kan således få to dejlige danseoplevelser med et delt klippekort.

Klippekortet koster 600 kr og kan betales i to rater

Der vil løbende være weekendworkshops, hvor du også vil kunne bruge dit klippekort, som betaling. Du vil tillige kunne bruge dit kort til andre typer workshops fx familieGroove og workshops for voksne uden børn.

Når du har købt klippekortet modtager du en klippekortskode samt et link til bookingkalenderen. Her kan du nu booke alle de gange du ønsker at deltage og ikke tænke mere over det. Bliver du forhindret kan du aflyse senest 24 timer før start. 

Klippekortet er gyldigt indtil 1. august 2020. Du må gerne videresælge et klippekort (til samme pris)

Pris 600 kr for 8 klip

Der kan betales med visa/dankort eller med Mobile pay. Du kan vælge at betale i to rater (samme pris)

Sælges også som barselsgave i fin gaveæske med et dansechiffontørklæde. Kontakt info@danseglad.dk for bestilling.

En mor beskriver det sådan her:

“Kære Signe. Dine timer er som Disneysjov for voksne. Dét på ugen man simpelthen ikke vil undvære! Det giver glæde og energi. Og oveni alt det, så er det ikke et valg mellem morens lyst og barnets behov, men tilgodeser begge på allerfineste vis. Tak for den aller bedste barselsdans” Sofie, mor til Georg.

Nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Gå ikke glip af info om gratis prøvetimer, sjove danseevents og konkurrencer!

Luk menu