Åbne workshops

Åbne workshops

De workshops og events du finder på denne side er åbne for alle.

Husk at hvis du indgår i en gruppe og ønsker et kortere eller længere forløb med fx ugentlig undervisning er du altid meget velkommen til at skrive med din idé.

Du skal scrolle nedaf for at læse om de forskellige workshops. Husk at der flere events og danseglade anbefalinger til alle danseglade på min Fb page 

 

Make rythm your friend

9. november 2019

Making the rhythm your friend!
This solo workshop with Signe Frydenlund will teach you how to connect with the rhythm when dancing and how to feel comfortable when dancing without a partner.

Feeling at ease in your own body, when you let go of your partner, might be a little out of your comfort zone. But the only way forward is to get some experience in a fun and relaxed atmosphere and this is the goal of this workshop. You will learn some of the basic tools of how to connect to the rhythm and how to just “groove” to the music while enjoying yourself and the people around you. Read more

Pris: 180 kr

GoGo Silent Groove

Hver torsdag kl 19.30

Vi danser Groove med trådløse høretelefoner på og går på opdagelse på en ny location hver gang. Det er deltagerne der skiftes til at vælge et dansegulv og vil du sørge for et sted en torsdag, så danser du gratis med!

Mere info på vej

Pris: 70 kr inkl leje af trådløs hørebøf (medmindre du er vært)

Silent Groove på Boulevarden

Hver torsdag kl 17.15

Lillefredag!! Vi danser Groove på Sønder Boulevard, Vesterbro, Kbh i al slags vejr! Der er noget fantastisk fandenivoldsk over at danse til reggae i gråvejr, stepdanse i vandpytter eller suge en solstråle ind med et et roligt beat, der smelter sammen med hjerterymen inde i frakken. 

Der er også noget dejligt grænseoverskridende at gøre det hele i en midterrabat! Men vi er en hel gruppe og med høretelefoner vil du opdage at alt andet omkring dig glider befriende i baggrunden. Med Silent Groove kan du altså, udover at lufte dit indre legebarn, øve dig i at danse som om ingen kigger. Jeg gætter bare: det kan du sagtens bruge noget mere af i din hverdag? Og bagefter kan du gå over på Absalon og spise mad med dine nye venner  (ikke med i prisen) 

Mere info på vej (vi er ikke startet op endnu)

Pris: 70 kr inkl leje af trådløs hørebøf

Dansekoncert på Nationalmuseet

30. november 2019 kl 19.30 - 24.00

Kom og oplev orkestret der lægger lydside til den populære serie Babylon Berlin.. Der er 20er drinks, charleston undervisning ved undertegnede og dj Lars B vender tyskeplader, inden Moka Efti overtager scenegulvet fra kl 21.00. Læs mere 

Pris: 295 kr

Spørgsmål og svar

Tøj og sko du har det behageligt i. Er vi indendørs kan du som regel danse i strømpefødder eller bare tæer. Medbring vandflaske. 

 

De workshops som er en del af større kulturbegivenheder er ofte betalt af arrangøren og derfor gratis for dig at deltage i. Det vil fremgå under hver begivenhed om det koster noget og om tilmelding er nødvendig

Nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Gå ikke glip af info om gratis prøvetimer, sjove danseevents og konkurrencer!

Luk menu